Ολα όσα έγιναν στη συνέλευση 40.000 μαρτύρων του Ιεχωβά στο ΟΑΚΑ

Πάνω από 40.000 μάρτυρες του Ιεχωβά, προερχόμενοι από 50 χώρες, κατέκλυσαν το περασμένο τριήμερο το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας στο πλαίσιο της πρώτης από τις 17 διεθνείς συνελεύσεις που έχουν προγραμματιστεί για φέτος ανά τον κόσμο.

Οπως και σε κάθε άλλη συνέλευσή τους, οι μάρτυρες του Ιεχωβά, έψαλαν ύμνους, διάβασαν εδάφια της Βίβλου και συζήτησαν για πνευματικά και άλλα ζητήματα που τους απασχολούν μέσα από την οπτική της πίστης τους. Μάλιστα, γινόταν ταυτόχρονη μετάφραση σε πολλές γλώσσες του κόσμου με σκοπό το περιεχόμενο των ομιλιών να γίνεται κατανοητό σε όλους.

Εκτός των ομιλιών, το μεσημέρι του Σαββάτου βαφτίστηκαν, στις τρεις πισίνες που είχαν τοποθετηθεί στον στίβο του Ολυμπιακού Σταδίου, συνολικά 337 νέα μέλη από όλο τον κόσμο.

http://www.iefimerida.gr

Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.

Did you like this? Share it: