Ο Κυκλώνας Κλεοπάτρα Σαρώνει τη Σαρδηνία

Στις 18 Νοεμβρίου 2013 ο κυκλώνας Κλεοπάτρα, που έπληξε ανελέητα το νησί της Σαρδηνίας με σφοδρές καταιγίδες, κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον 16 ανθρώπους ενώ άφησε εκατοντάδες άλλους άστεγους. Οι ισχυρές βροχοπτώσεις προκάλεσαν πλημμύρες εξαιτίας των οποίων κατέρρευσαν γέφυρες και παρασύρθηκαν αυτοκίνητα. Το γραφείο τμήματος των Μαρτύρων του Ιεχωβά στην Ιταλία ανέφερε ότι ανάμεσα στα θύματα ήταν και μια 83χρονη Μάρτυρας του Ιεχωβά. Επίσης, 4 οικογένειες Μαρτύρων έχασαν τα πάντα από το νερό που προκάλεσε σοβαρές ζημιές στα σπίτια τους, ενώ 11 ακόμα οικογένειες αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Πάνω από 120 Μάρτυρες έχουν πάει στην πληγείσα περιοχή προκειμένου, σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές, να μοιράσουν τρόφιμα και να βοηθήσουν στον καθαρισμό.

Πληροφορίες για τα ΜΜΕ:
Διεθνές Γραφείο Ενημέρωσης: J. R. Brown, τηλ. +1 718 560 5000
Ιταλία: Stefano Papazian, τηλ. +39 06 87294260


Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.


Did you like this? Share it: