«Παραμένοντας Όσιοι στον Ιεχωβά» το θέμα των Συνελεύσεων

imagesΟι Μάρτυρες του Ιεχωβά δίνουν έμφαση στην Πιστότητα στην σειρά των Συνελεύσεων περιφερείας για το 2016

Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά προσκαλούν το κοινό να παρακολουθήσει το 2016 την σειρά περιφερικών συνελεύσεων με θέμα «Παραμένοντας Όσιοι στον Ιεχωβά». Ξεκινώντας την παρασκευή 20 Μαΐου οι Μάρτυρες του Ιεχωβά θα παρουσιάσουν δωρεάν σε όλο τον κόσμο αυτή την σειρά συνελεύσεων.

Το τριήμερο πρόγραμμα θα περιλαμβάνει 49 ομιλίες που θα εξερευνούν το θέμα της πίστης. Επιπλέον έχουν ετοιμαστεί 35 βίντεο ειδικά για το πρόγραμμα συν δυο ταινίες μικρού μήκους που θα προβληθούν στο πρόγραμμα του Σαββάτου και της Κυριακής. Κάθε μέρα πρωί και απόγευμα το πρόγραμμα θα εισάγεται με ειδική μουσική που έχει ετοιμαστεί για την περίσταση αυτή.

Όπως έγινε και τα προηγούμενα χρόνια έχει ετοιμαστεί ειδική πρόσκληση που θα διανεμηθεί προς το κοινό προσκαλώντας τους για να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα. Οι ημερομηνίες για κάθε σειρά συνελεύσεων μπορεί να βρεθούν στην επίσημη ιστοσελίδα των Μαρτύρων του Ιεχωβά στο Jw.Org. Οι εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης μπορούν να επικοινωνήσουν με το πλησιέστερο τμήμα για επιπλέον ενημέρωση.

Ο David A. Semonian εκπρόσωπος των Μαρτύρων του Ιεχωβά στα κεντρικά γραφεία στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης αναφέρει τα εξής: «Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η πίστη είναι ένα ουσιαστικό μέρος κάθε υγιούς σχέσης. Οι Συνελεύσεις μας φέτος διαθέτουν περιεχόμενο που θα βοηθήσει τους ανθρώπους να αναπτύξουν ισχυρότερους δεσμούς με τους φίλους, τα μέλη της οικογένειας και, πάνω απ ‘όλα, με το Θεό. Είμαστε σίγουροι ότι όλοι όσοι παρευρεθούν θα απολαύσουν αυτό το πρόγραμμα

πηγή

Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.

Did you like this? Share it: