Πνευματιστής εκπλήσσεται από την επίσκεψη ιεραποστόλου

Κάποιος νεαρός στην Ταϋλάνδη είχε ακούσει τη μαρτυρία που είχε δώσει μια ιεραπόστολος στη μεγαλύτερη αδελφή του, αλλά δεν εκδήλωσε ενδιαφέρον. Αυτός είχε αναμειχθεί στον πνευματισμό. Κατόπιν, κάποια ημέρα πήρε μια Αγία Γραφή, την άνοιξε τυχαία και διάβασε το εδάφιο 1 Πέτρου 2:9, το οποίο λέει ότι ο Θεός κάλεσε το λαό του «από το σκοτάδι στο θαυμαστό του φως». Αυτό το εδάφιο τον προβλημάτισε, και άρχισε να σκέφτεται την ιεραπόστολο. Ακριβώς την επόμενη ημέρα, αυτή βρισκόταν στην πόρτα του. Όταν της είπε ότι ήθελε να τον επισκεφτεί, εκείνη απάντησε ότι προφανώς την είχαν κατευθύνει οι άγγελοι. Κατόπιν, προς μεγάλη του έκπληξη, προτού αναφέρει ο ίδιος κάτι για το εδάφιο που είχε διαβάσει, αυτή άνοιξε την Αγία Γραφή της και διάβασε εκείνη ακριβώς την περικοπή. Ο νεαρός ένιωσε τόση έκπληξη ώστε έκλαψε. Δέχτηκε να κάνει Γραφική μελέτη, την οποία η αδελφή έδωσε σε κάποιον πρεσβύτερο.


Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.


Did you like this? Share it: