Πουέρτο Ρίκο Μάρτυρες του Ιεχωβά Πρώτος Απολογισμός Μετά τον Τυφώνα Μαρία

Την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017, ο τυφώνας Μαρία, ο πέμπτος σε ισχύ τυφώνας από όσους έχουν πλήξει ποτέ τις Ηνωμένες Πολιτείες, προκάλεσε τεράστιες καταστροφές στο Πόρτο Ρίκο. Το πέρασμά του έχει αφήσει προς το παρόν ολόκληρο το νησί χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, και η κυβέρνηση έχει επιβάλει απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 6:00 μ.μ.

Δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί ούτε θάνατοι αδελφών μας. Έχουν ξεκινήσει προσπάθειες για παροχή βοήθειας. Οι αδελφοί θα χρησιμοποιήσουν μια Αίθουσα Βασιλείας που δεν έπαθε ζημιές ως προσωρινό κατάλυμα και κέντρο διανομής βοήθειας.

Οι εγκαταστάσεις του Μπέθελ στο Σαν Χουάν δεν έχουν σοβαρές ζημιές. Όλοι οι αδελφοί που υπηρετούν εκεί είναι ασφαλείς και δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες. Προς το παρόν, δεν έχουν πρόσβαση στο Ίντερνετ και παίρνουν ρεύμα από μια γεννήτρια.

Είμαστε βέβαιοι πως οι ανάγκες των αδελφών μας θα καλυφτούν με τις επιμελείς προσπάθειες που κάνει η οργάνωση του Ιεχωβά για παροχή βοήθειας.—2 Κορινθίους 1:3 – https://www.jw.org/el


Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.


Did you like this? Share it: