Προσπάθεια κατάσχεσης περιουσιακών στοιχείων των Μαρτύρων του Ιεχωβά από τις ρωσικές αρχές

Στις 7 Δεκεμβρίου 2017, στις 14:00, το Περιφερειακό Δικαστήριο Sestroretsky της Αγίας Πετρούπολης θα αρχίσει να εξετάζει μια αγωγή που κατατέθηκε από το γραφείο του εισαγγελέα με στόχο την αφαίρεση ενός μεγάλου συγκροτήματος ακινήτων στην Αγία Πετρούπολη από την “Εταιρεία Σκοπιά, Βίβλοι και Treatises of Pennsylvania “ξένη οργάνωση.

Μιλάμε για 14 κτίρια με έκταση 33 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, που βρίσκεται σε 10 εκτάρια εξωραϊσμού έδαφος στο χωριό Solnechnoye Resort περιοχή του St. Petersburg. Αυτό το συγκρότημα ανήκει ανοιχτά από το 2000 στην “Εταιρεία Σκοπιά” – ένωση που λειτουργεί από το 1884, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των Μαρτύρων του Ιεχωβά σε όλο τον κόσμο.

Η Ρωσική Ομοσπονδία δεν χρηματοδότησε την κατασκευή του συγκροτήματος. Το εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο πρωτοπόρων αποκτήθηκε σε εμπορική βάση από τους Μάρτυρες του Ιεχωβά από μία από τις ρωσικές επιχειρήσεις. Η κυριότητα αυτού του συγκροτήματος που ανήκει στην Εταιρεία Σκοπιά καταχωρήθηκε επισήμως από τα εξουσιοδοτημένα όργανα της Ρωσικής Ομοσπονδίας και για 17 χρόνια δεν αμφισβητήθηκε από κανέναν. Για αυτά τα χρόνια, η “Εταιρεία Σκοπιά” ως ιδιοκτήτης του ακινήτου μεταφέρει δεκάδες εκατομμύρια ρούβλια στον ρωσικό προϋπολογισμό με τη μορφή φόρων.

Σε αντίθεση με τις επίσημες δηλώσεις σχετικά με το απαραβίαστο της ιδιωτικής ιδιοκτησίας στη Ρωσική Ομοσπονδία, η εισαγγελία με τις πράξεις της βλάπτει τη φήμη της επιχείρησης στη χώρα. Κανείς δεν μπορεί να αισθάνεται προστατευμένος σε μια κατάσταση στην οποία παραβιάζονται ανοιχτά τα δικαιώματα ιδιοκτησίας ακόμη και ξένων ενώσεων σε διεθνή κλίμακα.

Μια ακρόαση υπό την προεδρία του δικαστή Bogdanova NL θα πραγματοποιηθεί στις 7 Δεκεμβρίου στις 14:00 στο περιφερειακό δικαστήριο Sestroretsk στη διεύθυνση: Sestroretsk, ul. Volodarsky, 41.

https://jw-russia.org/news/17120412-268.html


Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.


Did you like this? Share it: