Πως ο τυφώνας Harvey επηρεάζει τους Μάρτυρες του Ιεχωβά στο Τέξας

Ο τυφώνας Χάρβεϊ έπληξε την παράκτια πόλη Ρόκπορτ του Τέξας την Παρασκευή 25 Αυγούστου, ως καταιγίδα κατηγορίας 4. Αν και τώρα έχει χαρακτηριστεί τροπική καταιγίδα, ο Χάρβει συνεχίζει να ερημώνει μεγάλα τμήματα του Τέξας από το Κόρπους Κρίστι ως το Χιούστον. Οι ειδικοί δεν προβλέπουν σημαντική αλλαγή στην έντασή του μέσα στις επόμενες λίγες μέρες.

Μέχρι το απόγευμα της Κυριακής 27 Αυγούστου, κανένας αδελφός δεν είχε χάσει τη ζωή του. Ωστόσο αναφέρθηκαν τέσσερις τραυματισμοί λόγω της καταιγίδας. Προς έπαινό τους, οι αδελφοί που ζουν στις περιοχές που χτυπήθηκαν από την καταιγίδα ακολούθησαν την οδηγία για εκκένωση. Συνολικά, 4.141 ευαγγελιζόμενοι έχουν εγκαταλείψει αυτή τη στιγμή τα σπίτια τους, και αναμένεται ότι θα φύγουν και άλλες οικογένειες καθώς η καταιγίδα συνεχίζεται.

Εξακολουθούμε να προσευχόμαστε για τους αδελφούς και τις αδελφές μας που επηρεάστηκαν από την καταιγίδα, ενώ παρακολουθούμε την κατάσταση για να προσφέρουμε βοήθεια. Τους παροτρύνουμε επίσης να συνεχίσουν να εμπιστεύονται στον στοργικό βραχίονα του Ιεχωβά για στήριξη. – πηγή


Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.


Did you like this? Share it: