Ρωσία Απόσυρση της ομάδας έρευνας της Surgut που προκάλεσε τα βασανιστήρια

Στις 20 Φεβρουαρίου 2019 υποβλήθηκε αίτηση στην εξεταστική επιτροπή της Ρωσίας (RFIC) για την απόσυρση της ομάδας έρευνας Surgut, ονομάζοντας τον επικεφαλής του τμήματος έρευνας για την πόλη Surgut Ermolaev, τους ανακριτές Tkach, Adiyullullin, Gaisin, Bogoderov, Asmolov, και άλλους αξιωματούχους επιβολής του νόμου. Η αίτηση δήλωσε ότι υπάρχουν βάσιμοι λόγοι για τους οποίους οι ανακριτές βασάνιζαν τους Μάρτυρες του Ιεχωβά υπό την επιμέλειά τους.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως , τουλάχιστον επτά ειρηνικοί Μάρτυρες του Ιεχωβά υποβλήθηκαν σε βασανιστήρια – ηλεκτρικά πλήγματα, ασφυξία και ξυλοδαρμούς που πραγματοποιήθηκαν από εκείνους που εκπαιδεύτηκαν για να προκαλέσουν πόνο με ελάχιστη βαθμολογία ή στοιχεία που άφησαν πίσω τους. Μετά από βασανιστήρια, αξιωματικοί ζήτησαν από τους Μάρτυρες, ζητώντας: “Πού βρίσκονται οι συναντήσεις των Μαρτύρων του Ιεχωβά; Ποιος παρακολουθεί τις συναντήσεις; Ποια είναι τα επώνυμα των γηραιότερων; Τι είναι ο κωδικός πρόσβασης του κινητού σας τηλεφώνου; “

Προηγουμένως, ένας πιστός γύρισε στην τηλεφωνική γραμμή για να αναφέρει τα βασανιστήρια, αλλά αυτό οδήγησε στη σύλληψή του. Στις 16 Φεβρουαρίου 2019, η ανοιχτή τηλεφωνική γραμμή έλαβε αίτημα να ξεκινήσει έρευνα εναντίον του Ντμίτρι Λεοντινόβιτς Ασμόλοφ, ερευνητή του τμήματος Surgut της RFIC, λόγω των βασανιστηρίων που έλαβαν χώρα κατά τα διαστήματα μεταξύ των ανακρίσεών του.

Μετά την αναφορά των βασανιστηρίων του 57χρονου Sergey Loginov στην ανοιχτή τηλεφωνική γραμμή, απελευθερώθηκε αμέσως, αλλά σύντομα αργότερα κρατήθηκε πάλι υπό κράτηση και στη συνέχεια αναγκάστηκε να γράψει με βασανιστήρια μια δήλωση ισχυριζόμενη ότι κανένας δεν τον είχε βασανίσει. Παραμένει υπό κράτηση. Δεν δόθηκαν περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση του κ. Loginov ούτε τους άλλους δύο άνδρες που συνελήφθησαν μετά τις αρχικές ανακρίσεις, ο 42χρονος Yevgeny Fedin και ο 52χρονος Arthur Severinchik.

Ερευνητής για ιδιαίτερα σημαντικές περιπτώσεις JI
στην πόλη Surgut SU RF IC RF στην Αυτόνομη Περιφέρεια Khanty-Mansiysk – Yugra
TKACHU SV για την αποστολή στον επικεφαλής της 
Διερευνητική Επιτροπή του RF IC στο Khanty- 
Mansiysk Αυτόνομο Okrug-Ugra

Από τον σύμβουλο KOLOBOVA DM,
ταχυδρομική διεύθυνση:

Αντίγραφα για πληροφορίες:
– Στον Γενικό Εισαγγελέα της Ρωσικής Ομοσπονδίας
– Επικεφαλής της εξεταστικής επιτροπής της Ρωσικής Ομοσπονδίας
– Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας
– στο Συμβούλιο υπό τον Πρόεδρο της Ρωσίας για την ανάπτυξη της κοινωνίας των πολιτών και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων

ZAIVLENIE

Στην παραγωγή ενός ερευνητή για ιδιαίτερα σημαντικές περιπτώσεις CR στην πόλη Surgut του SU RF IC στην αυτοκρατορική περιοχή Khanty-Mansi – Yugra TKACHA SV Υπάρχει μια ποινική υπόθεση №11902711017027628 για την κατηγορία της κατηγορούμενης FEDINA Evgeny Anatolyevich για τη διάπραξη εγκλήματος, σύμφωνα με το Μέρος 1 του άρθρου. 282.2 του Ποινικού Κώδικα.

Κατά τη διάρκεια της παροχής νομικής συνδρομής, έχει διαπιστωθεί από εμένα ότι υπάρχουν βάσιμοι λόγοι να πιστεύουμε ότι, κατά παράβαση του Μέρος 2 του άρθρου. 9 του Ποινικού Κώδικα της Ρωσικής Ομοσπονδίας ότι κανένας από τους συμμετέχοντες σε ποινικές διαδικασίες δεν μπορεί να υποστεί βία, βασανιστήρια, άλλη σκληρή ή εξευτελιστική ανθρώπινη αξιοπρέπεια , επικεφαλής του CO στο Surgut YERMOLAYEV VV, ADIATULLIN AF, GAYSIN SS, BOGODEROV Η ASMOLOV DL και άλλοι άγνωστοι ερευνητές καθώς και οι αδιάγνωστοι αξιωματικοί ασφαλείας των διαφόρων μονάδων που συμμετείχαν στις έρευνες, στις 15 Φεβρουαρίου 2019 διενήργησαν τεράστιες παράνομες κρατήσεις πολιτών που διακηρύσσουν τη θρησκεία των Μαρτύρων του Ιεχωβά και επίσης χρησιμοποίησαν βασανιστήρια για να ασκήσουν κάποια μαρτυρία.

Για παράδειγμα, από τις 6 π.μ. στις 15 Φεβρουαρίου 2019, στην ποινική υπόθεση αριθ. 11902711017027628 διεξήχθησαν μαζικές έρευνες στα σπίτια πολιτών που διακηρύσσουν τη θρησκεία των Μαρτύρων του Ιεχωβά, μετά από τις οποίες τουλάχιστον 40 άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων των ανηλίκων, παραδόθηκε στην SOS της Surgut Διεύθυνση Surgut, st. Ostrovskogo, σπίτι 47. Εκεί ήταν αναγκαστικά κρατούνται για διάφορες μεγάλες χρονικές περιόδους της περιόδου μέχρι περίπου 0 ώρες και 30 λεπτά στις 16 Φεβρουαρίου 2019, χωρίς να εκδίδει έγγραφα που να επιβεβαιώνουν τη νομιμότητα της κράτησης. Ταυτόχρονα, οι περισσότεροι παραδοθέντες απαγορεύτηκαν να καθίσουν, απαιτώντας να παραμένουν συνεχώς.

Αυτή τη στιγμή, στο τεχνικό δωμάτιο κοντά στο γραφείο 110, το οποίο ανήκει στον ερευνητή TKACHU SV, τουλάχιστον 4 άγνωστοι αξιωματικοί ασφαλείας χρησιμοποίησαν βία και βασανίστηκαν με ηλεκτρικό ρεύμα πολίτες LOGINOV Sergey Pavlovich, ΒΟΛΟΣΝΙΚΟΒ Σεργκέι Βλαντιμιρόβιτς, ΜΠΟΡΟΝΟΣ Βιτσάσεφ Παβλόβιτς, KIM Artem Stanislavovich, Severinchik Kirill Arturovich, Aleksey Nikolayevich PLEKHOV, Yevgeny Nikolayevich KAYRYAK, προκειμένου να τους αναγκάσουν να καταθέσουν για τη θρησκεία τους. Οι παραπάνω πολίτες απευθύνονται σε αυτούς τους χώρους και παρακολουθούνται από την ετοιμότητά τους για μαρτυρία των ερευνητών TKACH SV, ADIYATULLIN AF, GAYSIN SS, BOGODEROV SA και άλλων άγνωστων ερευνητών.

Με βάση τα ανωτέρω, δηλώνω την έκπτωση σε ολόκληρη τη σύνθεση της ομάδας έρευνας στην ποινική υπόθεση αριθ. 11902711017027628, με επικεφαλής τον ερευνητή JI για το Surgut SKVK, διότι σε σχέση με αυτές τις συνθήκες οι εν λόγω υπάλληλοι δεν είναι σε θέση να διεξάγουν αντικειμενικά προκαταρκτική έρευνα αυτή την ποινική υπόθεση.

Εφαρμογή:

– αντίγραφο της έκθεσης δημοσκοπήσεων LOGINOVA S. P .;
– αντίγραφο του πρωτοκόλλου δημοσκόπησης του VOLOSNIKOV SV ·
– ένα αντίγραφο της έκθεσης δημοσκοπήσεων του BORONOS V. P .;
– Αντίγραφο της έκθεσης έρευνας KIMA AS.
– αντίγραφο του πρωτοκόλλου δημοσκόπησης του ΒΟΡΕΙΟΥ Κ. Κ.
– Ένα αντίγραφο του πρωτοκόλλου δημοσκοπήσεων A. PLEKHOV;
– Ένα αντίγραφο του πρωτοκόλλου δημοσκόπησης EY KAYRYAKA


Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.


Did you like this? Share it: