Σατανική Συνέλευση

Κάποια μέρα, ο Σατανάς οργάνωσε μια Διεθνή Συνέλευση όλων των δαιμόνων στη γη. Στην Βασική Ομιλία του τόνισε τα εξής:

«Δεν μπορούμε να εμποδίζουμε τους Χριστιανούς να πηγαίνουν στις συναθροίσεις τους. Ούτε μπορούμε να τους εμποδίζουμε να συνάπτουν στενή σχέση με τον Ιεχωβά Θεό. Όποιος καλλιεργεί στενή σχέση με τον Ιεχωβά, ξεφεύγει από την επιρροή μας και δεν έχουμε δύναμη πάνω του. http://earthstation1.simplenet.comΑς τους αφήσουμε, λοιπόν, να πηγαίνουν στις Αίθουσές τους, αλλά ας καταβάλλουμε σθεναρές προσπάθειες προκειμένου να τους κλέβουμε το χρόνο, ώστε να μην μπορούν να ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ τη στενή τους σχέση με τον Θεό.»

«Τώρα, θέλω να κάνετε το εξής», είπε ο Διάβολος: «Να δημιουργείτε στους Μάρτυρες περισπασμούς ώστε να μην σκέφτονται τον Ιεχωβά και να μην επικοινωνούν μαζί του στη διάρκεια της μέρας!»

»Πώς θα το πετύχουμε αυτό;» φώναξαν οι δαίμονες.

»Να τους κρατάτε ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΥΣ … με επουσιώδη πράγματα. Ας σοφιστεί το μυαλό σας ύπουλα σχέδια για να κρατάτε απασχολημένη και τη διάνοιά τους», τόνισε. «Βάλτε τους στον πειρασμό να ΞΟΔΕΥΟΥΝ, να ΞΟΔΕΥΟΥΝ, να ΞΟΔΕΥΟΥΝ και να ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ, να ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ, να ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ όλο και περισσότερα χρήματα. Να τους πείσετε ότι πρέπει να εργάζονται 6-7 μέρες την εβδομάδα, επί 10-12 ώρες την ημέρα, ώστε να μην έχουν καιρό για τα παιδιά τους. Καθώς θα διαλύεται η οικογενειακή τους ζωή, το σπίτι τους δεν θα είναι πια καταφύγιο από την πίεση της δουλειάς!»

»Να τους παρέχετε υπερβολικά ερεθίσματα, ώστε να μην ακούν τη φωνή πίσω τους να τους λέει: «Αυτή είναι η οδός… Περπατάτε σε αυτήν…» Φροντίστε να παίζουν το CD-PLAYER ή το ραδιόφωνο, όταν βρίσκονται στο αυτοκίνητο. Φροντίστε να βλέπουν διαρκώς τηλεόραση, βίντεο, DVD ή να ακούνε CD κάθε λεπτό που βρίσκονται στο σπίτι. Φροντίστε, επίσης, να παίζει δυνατά εξαχρειωτική μουσική σε κάθε κατάστημα και σε κάθε εστιατόριο της γης. Φροντίστε να υπάρχουν παντού διαφημίσεις για κάθε προϊόν. Αυτό θα κάνει το μυαλό τους να “μπλοκάρει”, και θα δια-σπάσει την ενότητα που έχουν με τον Θεό τους. Γεμίστε τα τραπέζια στις καφετέριες με περιοδικά και εφημερίδες. Βομβαρδίστε το μυαλό τους με ειδήσεις 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Όταν οδηγούν, φροντίστε να πέφτει το μάτι τους συνεχώς σε διαφημιστικές γιγαντοαφίσες».

»Γεμίστε τα γραμματοκιβώτιά τους με άχρηστα διαφημιστικά, καταλόγους, λαχεία και κάθε λογής ενημερωτικά δελτία και φυλλάδια εταιριών που προσφέρουν δήθεν δωρεάν προϊόντα, υπηρεσίες και απατηλές ελπίδες. Να προβάλλετε στα εξώφυλλα των περιοδικών και να δείχνετε συνεχώς στην τηλεόραση όμορφα μανεκέν και όμορφες γυναίκες, ώστε να κάνετε τους συζύγους να πιστεύουν ότι το μόνο που μετράει είναι η εξωτερική ομορφιά και να μην είναι ικανοποιημένοι με τις συζύγους τους. Να φροντίσετε ώστε οι γυναίκες να είναι τόσο κουρασμένες, που να μην μπορούν να προσφέρουν αγάπη και ζεστασιά στους άντρες τους το βράδυ. Κάντε τις, επίσης, να έχουν συχνούς πονοκεφάλους και κούραση! Αν οι γυναίκες δεν δίνουν στους άντρες τους την αγάπη που αυτοί χρειάζονται, τότε εκείνοι θα αρχίσουν να ψάχνουν αλλού για ευχαρίστηση. Αυτό θα οδηγήσει σύντομα σε χωρισμό και σε διαζύγιο».

»Κρατάτε τους τόσο απασχολημένους ώστε να μην έχουν χρόνο να συζητήσουν ως οικογένεια. Κρατάτε τους τόσο απασχολημένους ώστε να μην μπορούν να πάνε μια βόλτα όλοι μαζί ή να κάνουν στοχασμούς γύρω από τη Δημιουργία του Θεού. Προσπαθήστε να μην βρίσκονται ποτέ όλοι μαζί ως οικογένεια στο σπίτι. Φροντίστε ώστε ο καθένας τους να τρώει μόνος του και να επιστρέφει στο σπίτι αργά το βράδυ.

»Αντ’ αυτού, στείλτε τους στα σινεμά, στα λούνα παρκ, στα αθλήματα, στις καφετέριες, στα θέατρα, σε συναυλίες, σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, σε μπαράκια, στις παραλίες, στα καταστήματα.

»Κρατάτε τους συνέχεια, μα συνέχεια, ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΥΣ!!! Και όταν συνέρχονται για πνευματική συναναστροφή, να προωθείτε το κουτσομπολιό, τη σπερμολογία, τα αρνητικά σχόλια και να στρέφετε τη συζήτησή τους γύρω από άσχετα θέματα, ώστε να φεύγουν προβληματισμένοι. Διδάξτε τους τρόπους ώστε να αποκτήσουν χρήματα με γρήγορο τρόπο. Γεμίστε τη ζωή τους με πολλούς άλλους “καλούς σκοπούς”, ώστε να μην έχουν χρόνο να ζητήσουν βοήθεια από τον Ιεχωβά. Τότε, θα αντλούν μόνο από το δικό τους απόθεμα δύναμης και θα εξαντληθούν, θυσιάζοντας την υγεία και την οικογένειά τους για αυτούς τους “καλούς στόχους”».

Οι δαίμονες ενθουσιάστηκαν από τα σχόλια αυτά και, χειροκροτώντας, φώναξαν ενθουσιασμένοι: «Σίγουρα, το σχέδιο αυτό θα πετύχει!»

Όντως, στο σχέδιο αυτό του Σατανά ήταν φοβερό! Οι δαίμονες έφυγαν αμέσως για τους διορισμούς τους, με αποτέλεσμα οι Χριστιανοί να είναι περισσότερο απασχολημένοι και πιεσμένοι από ποτέ. Με σχεδόν καθόλου χρόνο για να μιλούν σε άλλους για τα καλά νέα της Βασιλείας και με πολύ λίγο χρόνο για τον Θεό και την οικογένειά τους, σίγουρα θα ήταν εύκολη λεία του Σατανά και των δαιμόνων του.

Άραγε πέτυχε το σχέδιο αυτό του Σατανά; Ο καθένας θα το κρίνει μόνος του, κάνοντας ειλικρινή αυτοεξέταση.

Τι σημαίνει «απασχολημένος»:

Α-ιχμάλωτος
Π-αράταιρων
Α-σχολιών χωρίς
Σ-κοπό,
Χ-ορεύοντας τον
Ο-δυνηρό χορό της
Λ-ησμονιάς και της
Η-δονής
Μ-έσα σε έναν κόσμο
Ε-υάλωτο στις
Ν-οήσεις του
Ό-ντος που λέγεται
Σ-ΑΤΑΝΑΣ…


Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.


Did you like this? Share it: