Σοκ για τρικαλινό ιερέα που δέχθηκε πρόσκληση από Μάρτυρες του Ιεχωβά!

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε σήμερα το πρωί Ιερέα των Τρικάλων, όταν πήγε να πάρει από το γραμματοκιβώτιο της οικίας του την αλληλογραφία.

Εκεί, όπως κατέγραψε το trikalanews.gr ο Ιερέας που λειτουργεί σε Ιερό Ναό περιφερειακά της πόλης των Τρικάλων, βρήκε μια πρόσκληση από Μάρτυρες του Ιεχωβά που τον προσκαλούσαν σε εκδήλωσή τους την Δευτέρα 14 Απριλίου σε ξενοδοχείο των Τρικάλων

Ταυτόχρονα, τον προσκαλούσαν και σε ομιλία στα γραφεία Τρικάλων των Μαρτύρων του Ιεχωβά την Κυριακή 27 Απριλίου. Και να πει κανείς ότι δεν ήταν ευδιάκριτο σε ποιον ανήκει το γραμματοκιβώτιο που τοποθετήθηκε η πρόσκληση…

Πηγή: trikalanews.gr


Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.


Did you like this? Share it: