Συζητήσεις που Είναι Πολύ Καρποφόρες

Κάποιος πρώην αξιωματικός της αστυνομίας συχνά αρνιόταν να ακούσει όταν οι Μάρτυρες του Ιεχωβά τού μιλούσαν για την Αγία Γραφή. Όμως, καθώς ερχόταν αντιμέτωπος με την αύξηση του εγκλήματος, απογοητεύτηκε από τη ζωή. Έτσι, είπε στον επόμενο Μάρτυρα που τον επισκέφτηκε ότι θα ερευνούσε τις αποδείξεις που υποστηρίζουν το Γραφικό άγγελμα. Ακολούθησαν τακτικές συζητήσεις. Μολονότι ο αστυνομικός μετακόμισε πολλές φορές, οι Μάρτυρες πρόθυμα έψαχναν κάθε φορά να τον βρουν στην καινούρια τοποθεσία για να συνεχίσουν τις συζητήσεις. Τελικά, ο αξιωματικός αναγνώρισε: «Οι αποδείξεις που έψαχνα βρίσκονταν ακριβώς εκεί, στις Άγιες Γραφές, όλο αυτόν τον καιρό. Αν εκείνοι οι Μάρτυρες δεν είχαν εμμείνει στις συζητήσεις τους μαζί μου, θα βρισκόμουν ακόμη εκεί έξω, και θα αναρωτιόμουν για το νόημα της ζωής. Πραγματικά, έμαθα την αλήθεια, και θα δαπανήσω τις υπόλοιπες μέρες μου ψάχνοντας για άλλους που αναζητούν τον Θεό, όπως έκανα και εγώ».


Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.


Did you like this? Share it: