Συνέλευση μαρτύρων του Ιεχωβά στο Κλειστό της Ν. Ιωνίας Βόλου

Συνέλευση περιοχής μαρτύρων του Ιεχωβά θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Ιανουαρίου στο κλειστό γήπεδο της Νέας Ιωνίας στον Βόλο, με το θέμα, «Εξακολουθήστε να Επιζητείτε τη Δικαιοσύνη του Ιεχωβά!». Οι μάρτυρες του Ιεχωβά των νομών Μαγνησίας και Ευβοίας, προσκαλούν άτομα κάθε ηλικίας να παραβρεθούν.

images

Στις 12:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί βάφτισμα νέων μαθητών και στη 1:20 θα ακουστεί η δημόσια διάλεξη με το θέμα: «Πώς θα Διακρίνετε το Ορθό από το Εσφαλμένο;» Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το πρόγραμμα της συνέλευσης θα ξεκινήσει στις 09:30 π.μ. και θα ολοκληρωθεί στις 16:10 μ.μ. Η είσοδος είναι ελεύθερη και οι δαπάνες θα καλυφθούν εξ” ολοκλήρου από εθελοντικές συνεισφορές.


Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.


Did you like this? Share it: