Συνέλευση Περιφερείας των Μαρτύρων του Ιεχωβά 2016

Το καλοκαίρι του 2016 έγιναν στην Ελλάδα ετήσιες περιφερειακές συνελεύσεις, με θέμα «Παραμείνετε Όσιοι Στον Ιεχωβά!». Σε αυτές τις συνελεύσεις δόθηκε αρκετή ενθάρρυνση και εκπαίδευση για να αντιμετωπίσουμε όσες δυσκολίες, στενοχώριες και προβλήματα προκύψουν με οσιότητα προς τον Θεό, γνωρίζοντας πως αυτός πρώτος αποδεικνύεται όσιος απέναντι μας. Όσοι δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν σε κάποια συνέλευση ή όσοι θέλουν να ξαναδούν κάποιες ομιλίες, μπορούν να τις παρακολουθήσουν από την παρακάτω λίστα, στην οποία θα βρείτε όλο το πρόγραμμα της συνέλευσης (και τις τρεις ημέρες), χωρισμένο σε τμήματα για πιο εύκολη παρακολούθηση. λιγότερα


Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.


Did you like this? Share it: