Σύντομα ο μικρός Ashya King θα είναι σε θέση να περπατήσει

Σάλος είχε ξεσπάσει διεθνώς το περασμένο καλοκαίρι καθώς οι Χριστιανοί Μάρτυρες του Ιεχωβά γονείς του μικρού Ashya King τον είχαν απαγάγει από το νοσοκομείο αρνούμενοι να υποβληθεί σε επώδυνη και επικίνδυνη θεραπεία για την αντιμετώπιση του καρκίνου που είχε πλήξει τον μικρούλη.

Μέτα την πρωτοποριακή θεραπεία που υποβλήθηκε ο μικρός Ashya King σε λίγο καιρό θα είναι σε θέση να περπατήσει καθώς είχε επιτυχία η πρωτοποριακή θεραπεία με δέσμη πρωτονίων.

images

Σύμφωνα με τον Naveed αδελφό του μικρού ο Ashya έχει αναρρώσει σε τέτοιο βαθμό που η οικογένεια του πιστεύει ότι σύντομα θα είναι σε θέση να περπατήσει.

Οι γονείς του Ashya Brett και Naghmeh τον είχαν αρπάξει μέσα από το νοσοκομείο Southampton General τον περασμένο Αύγουστο και τον είχαν οδηγήσει στο σπίτι τους στην Ισπανία με σκοπό να το πουλήσουν και έτσι να χρηματοδοτήσουν την πρωτοποριακή θεραπεία του μεσώ δεσμών πρωτονίων στην Πράγα καθώς φοβούνταν ότι η σχεδιαζόμενη θεραπεία που περιλάμβανε χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία δεν θα είχε επιτυχία.

Τελικά ο μικρός Ashya κέρδισε την μάχη και σύντομα θα είναι όπως και πριν υγιής.


Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.


Did you like this? Share it: