Τα νέα των αδελφών μας από τους σεισμούς στην Ιαπωνία

Στις 14 Απριλίου και στις 16, του 2016, δύο ισχυρές σεισμικές δονήσεις συγκλόνισαν το νησί Kyushu στη νότια Ιαπωνία. Η πρώτη μεγέθους 6.5, και η δεύτερη, 7.3. Εκατοντάδες μετασεισμοί ακολούθησαν. Πάνω από 70 εκκλησίες των Μαρτύρων του Ιεχωβά βρίσκονται στην πληγείσα περιοχή, αλλά αδελφοί μας δεν έχασαν τη ζωή τους ή τραυματίστηκαν σοβαρά κατά την καταστροφή. Ωστόσο, πάνω από 70 από τα σπίτια τους υπέστησαν σοβαρές ζημιές και 17 καταστράφηκαν. Λόγω της συνεχιζόμενης μετασεισμικής δραστηριότητας πάνω από 400 Μάρτυρες απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους για Αίθουσες Βασιλείας, ή χώρους λατρείας, όπου παρέχεται στέγη και φαγητό. Το γραφείο τμήματος των Μαρτύρων του Ιεχωβά στην Ιαπωνία έχει οργανώσει μια επιτροπή για την αντιμετώπιση των καταστροφών με εθελοντές με εμπειρία στην ανακατασκευή για να φροντίσει για τις ανάγκες των πληγέντων.

πηγή


Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.


Did you like this? Share it: