Τα νέα των αδελφών μας από το σεισμό του Ισημερινού

Ένας σεισμός 7,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ χτύπησε κατά μήκος της ακτής του Ειρηνικού του Ισημερινού στις 16 Απριλίου, 2016. Ο σεισμός και η επακόλουθοι μετασεισμοί προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές και σκότωσαν περισσότερους από 650. Ενώ το γραφείο τμήματος των Μαρτύρων του Ιεχωβά στο Εκουαδόρ δεν είχε καταστραφεί κατά τη διάρκεια του σεισμού, δεκάδες σπίτια Μαρτύρων καταστράφηκαν. Οι τελευταίες εκθέσεις επιβεβαιώνουν επίσης ότι ένας Μάρτυρας πέθανε. Οι Μάρτυρες έχουν αποστείλει φορτηγά με τρόφιμα και πόσιμο νερό στην πληγείσα περιοχή. Δύο επιτροπές ανακούφισης από καταστροφές αμέσως εστάλθηκαν από το τοπικό γραφείο να επιβλέψουν τις αρχικές προσπάθειες, και ίδρυσαν δύο κέντρα αρωγής, ένα στην πόλη της Pedernales και το άλλο σε Manta. Επιπλέον, τέσσερις εκπρόσωποι από το τμήμα επισκέφθηκαν την πληγείσα ζώνη και παρέχουν ποιμαντική υποστήριξη.

πηγή

Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.

Did you like this? Share it: