Τον Μάιο Διεξάγεται η Πρώτη από τις Περιφερειακές Συνελεύσεις των Μαρτύρων του Ιεχωβά για το 2015

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ—Στις 22 Μαΐου θα διεξαχθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες η πρώτη από μια σειρά συνελεύσεων των Μαρτύρων του Ιεχωβά για το 2015. Οι Περιφερειακές Συνελεύσεις με θέμα «Να Μιμείστε τον Ιησού!» θα διεξάγονται σε όλο τον κόσμο μέχρι τον Ιανουάριο του 2016. Πριν από κάθε συνέλευση, οι Μάρτυρες της εκάστοτε περιοχής θα διεξαγάγουν μια εκστρατεία διάρκειας τριών εβδομάδων για να προσκαλέσουν το κοινό να παρακολουθήσει το πρόγραμμα δωρεάν.

images«Το θέμα της φετινής συνέλευσης τονίζει ότι ο Ιησούς Χριστός είναι μια παγκοσμίως γνωστή προσωπικότητα και αποτελεί θετικό πρότυπο για όλους τους ανθρώπους ανεξάρτητα από την ηλικία, την καταγωγή και την κουλτούρα τους», λέει ο Τζ. Ρ. Μπράουν, εκπρόσωπος των Μαρτύρων του Ιεχωβά από τα παγκόσμια κεντρικά γραφεία τους στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. «Πιστεύουμε ότι όλοι θα απολαύσουν τον νέο τρόπο παρουσίασης σημαντικών γεγονότων της ζωής του Ιησού. Το φετινό πρόγραμμα θα μας ……  συνέχεια εδώ

Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.

Did you like this? Share it: