Τοπική Πρόγνωση Καιρού Ολυμπιακό Στάδιο Αθήνας 27-29/06 Νεώτερη Πρόγνωση

Κορυφώνεται την Πέμπτη 26 Ιουνίου, το κύμα ζέστης, με το θερμόμετρο να αγγίζει τους 38 με 39 βαθμούς. Σταδιακή υποχώρηση του κύματος ζέστης, αναμένεται από την Παρασκευή 27 Ιουνίου. Στην περιοχή της Καλογρέζας,, ο καιρός έως την Κυριακή 29 Ιουνίου, δεν φαίνεται να δημιουργεί ιδιαίτερα προβλήματα. Ποιο αναλυτικά:

Την Παρασκευή 27 Ιουνίου, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με λίγες νεφώσεις το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και αργότερα μέτριοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει το μεσημέρι τους 36 βαθμούς Κελσίου.

Το Σάββατο 28 Ιουνίου, αρχικά νωρίς το πρωί θα έχουμε ήλιο, ωστόσο σταδιακά θα αναπτυχτούν νεφώσεις, οι οποίες θα αυξηθούν αρκετά το μεσημέρι. Η πιθανότητα ασθενούς βροχής, είναι πολύ μικρή, κάτω από 30%. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει το μεσημέρι τους 33 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή 29 Ιουνίου, αναμένεται ηλιοφάνεια, με λίγες νεφώσεις το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία , θα φτάσει το μεσημέρι τους 32 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας
Πηγή: Xalazi.gr


Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.


Did you like this? Share it: