Τοπική Πρόγνωση Καιρού Ολυμπιακό Στάδιο Αθήνας 27-29/06

Αίθριος και ζεστός καιρός αναμένεται στην περιοχή της Καλογρέζας, το τριήμερο Παρασκευή 27 έως Κυριακή 29 Ιουνίου. Η απουσία βροχών και ο καθαρός ουρανός, θα συνδυαστεί με μεταφορά θερμών αερίων μαζών στην περιοχή μας, με αποτέλεσμα τη σημαντική άνοδο της θερμοκρασίας. Πρόσκαιρα όμως, γιατί το Σαββατοκύριακο το κύμα ζέστης, θα υποχωρήσει ελαφρώς.

Συγκεκριμένα, η θερμοκρασία την Παρασκευή θα φτάσει το μεσημέρι τους 39 βαθμούς, το Σάββατο τους 36 βαθμούς και την Κυριακή τους 34 βαθμούς Κελσίου. To βράδυ και νωρίς το πρωί, η θερμοκρασία το τριήμερο δεν αναμένεται να πέσει, κάτω από τους 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν την Παρασκευή μεταβλητοί έως 4 μποφόρ, αλλά το Σαββατοκύριακο θα γίνουν Βόρειοι έως 4 και πρόσκαιρα 5 μποφόρ.

Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κώστας
Πηγή: Xalazi.gr


Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.


Did you like this? Share it: