Το Περιφερειακό Δικαστήριο της Μόσχας επιβεβαίωσε την απαλλαγή δύο Μαρτύρων του Ιεχωβά

Στις στις 24 Αυγούστου 2017, το Περιφερειακό Δικαστήριο της Μόσχας επιβεβαίωσε την απαλλαγή δύο Μαρτύρων του Ιεχωβά από το Sergiev Posad. Ο Vyacheslav Stepanov and Andrei Sivak είναι αθώοι. Για να καταδείξουν αυτήν την απλή αλήθεια, οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου και το δικαστήριο χρειάστηκαν περισσότερα από 7 χρόνια!

Πολλά έτη αθέμιτης δίωξης αυτών των νομοταγών πολιτών στηρίχτηκαν στην “Αναφορά” που υπέγραφε η εμπειρογνώμον [ποια άλλη!] Natalia Kryukova, η οποία στις 11 Οκτωβρίου 2010, μετά την ανάλυση των βιντεοσκοπήσεων των κηρυγμάτων που διάβασε, δήλωσε ότι περιείχαν εξτρεμισμό. Η εμπειρογνώμον Kryukova, μεταξύ άλλων, είναι γνωστή για το γεγονός ότι, με βάση το δικό της “συμπέρασμα”, η ίδια η Βίβλος αναγνωρίστηκε ως εξτρεμιστικό υλικό!

Μετά τις 16 Ιουλίου 2013, ο Vyacheslav Stepanov and Andrei Sivak κατηγορήθηκαν σύμφωνα με το μέρος 2 του άρθρου 282 του Ποινικού Κώδικα (υποκίνηση μίσους ή εχθρότητας που διαπράττεται από οργανωμένη ομάδα), ως “συνεργάτες εξτρεμισμού”. Ως αποτέλεσμα, μεταξύ άλλων, οι λογαριασμοί τους μπλοκαρίστηκαν. Ο Andrei Sivak αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το παιδαγωγικό του έργο.

Η σημερινή δικαστική απόφαση σημαίνει ότι οι πολίτες του Sergiev Posad, Vyacheslav Stepanov και Andrei Sivak, έχουν το δικαίωμα στην αποκατάσταση.


Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.


Did you like this? Share it: