Το περιφερειακό δικαστήριο Sestroretsk νομιμοποίησε την κατάσχεση ξένων περιουσιακών στοιχείων

7 Δεκεμβρίου 2017 μετά από μια 4ωρη δίκη, το δικαστήριο ανακοίνωσε την απόφαση αναγνώρισης της 17χρονης συμφωνίας ως άκυρης. Αν αυτή η απόφαση παραμείνει σε ισχύ, μπορεί να συνεπάγεται την κυκλοφορία στα έσοδα του κράτους ενός μεγάλου ακινήτου αγαθού στο χωριό Solnechnoe (Αγία Πετρούπολη). Η απόφαση αυτή σκιάζει το απαραβίαστο των δικαιωμάτων ιδιοκτησίας στη Ρωσική Ομοσπονδία, όπου κανένας οργανισμός, ακόμη και σε διεθνές επίπεδο, δεν μπορεί να είναι ήρεμος για τις συναλλαγές της, ακόμη και αν είναι επίσημα εγγεγραμμένοι από εξουσιοδοτημένους φορείς.

Όλα τα κατασχεθέντα περιουσιακά στοιχεία των Μαρτύρων του Ιεχωβά είναι αφιερωμένα στον Ιεχωβά Θεό, επομένως πιστεύουν ότι ανήκει στον Θεό και ότι αφαιρείται από αυτόν. Όπως το καλεί η Βίβλος, οι Μάρτυρες του Ιεχωβά έβαλαν όλες τις ανησυχίες τους στο Θεό (1 Πέτρου 5: 7).

https://jw-russia.org/news/17120718-274.html

Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.

Did you like this? Share it: