Φονικός Σεισμός Πλήττει το Νεπάλ και Μάρτυρες του Ιεχωβά

Το Σάββατο 25 Απριλίου 2015, σεισμός μεγέθους 7,8 βαθμών προκάλεσε τρομερές καταστροφές στο Κατμαντού, την πρωτεύουσα του Νεπάλ. Ακολούθησαν πολλοί μετασεισμοί, μεγέθους μέχρι και 6,6 βαθμών. Ο απολογισμός της καταστροφής είναι ακόμα σε εξέλιξη, αλλά το τοπικό γραφείο των Μαρτύρων του Ιεχωβά στο Κατμαντού αναφέρει ότι έχασαν τη ζωή τους μία Μάρτυρας του Ιεχωβά και τα δύο παιδιά της.

images
Η Πρώτη Συνάθροιση μετά τον Σεισμό

Επίσης, δεκάδες σπίτια Μαρτύρων καταστράφηκαν και πολλά ακόμη υπέστησαν ζημιές, ενώ ζημιές μικρής έκτασης προκλήθηκαν και στις εγκαταστάσεις του τοπικού γραφείου. Το γραφείο τμήματος των Μαρτύρων του Ιεχωβά στην Ιαπωνία συνεργάζεται με το τοπικό γραφείο στο Νεπάλ για να συντονίσουν την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας.

Πληροφορίες για τα ΜΜΕ:

  • Διεθνές Γραφείο Ενημέρωσης: J. R. Brown, τηλ. +1 718 560 5000
  • Ιαπωνία: Ichiki Matsunaga, τηλ. +81 46 233 0005
  • Νεπάλ: Reuben Thapaliya, τηλ. +977 9813469616

πηγή


Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.


Did you like this? Share it: