Φωτιές στην Ελλάδα και Μάρτυρες του Ιεχωβά

Οι πυρκαγιές, εντατικοποιημένες από τους θυελλώδεις ανέμους, έχουν προκαλέσει καταστροφή σε πρόσωπα και περιουσίες μερικά χιλιόμετρα έξω από  την Αθήνα. Τουλάχιστον 90 άτομα έχασαν τη ζωή τους και άλλα 187 τραυματίστηκαν στις πυρκαγιές, οι οποίες θεωρούνται ως οι πιο θανατηφόρες που έπληξαν  τη χώρα εδώ και πάνω από μια δεκαετία.

Το τοπικό γραφείο των Μαρτύρων του Ιεχωβά στην Ελλάδα αναφέρει ότι κανένας από τους αδελφούς μας δεν τραυματίστηκε ή δεν σκοτώθηκε σε αυτή την καταστροφή. Ωστόσο, όλοι οι αδελφοί μας στις πληγείσες περιοχές έπρεπε να απομακρυνθούν και σήμερα προστατεύονται στα σπίτια εκείνων από γειτονικές εκκλησίες. Επιπλέον, τέσσερα από τα σπίτια που ανήκουν σε Μάρτυρες υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές και καταστράφηκε ένα.

Προσευχόμαστε για τους αδελφούς μας που επλήγησαν από αυτήν την καταστροφή, καθώς και εκείνους των οποίων η αδελφική αγάπη τους υποκίνησε έτσι ώστε να προσφέρουν καταφύγιο στους αδελφούς τους Μάρτυρες. (Ιωάννης 13:34, 35) Γνωρίζουμε ότι ο Ιεχωβά θα συνεχίσει να στηρίζει τους αδελφούς μας κατά τη διάρκεια αυτής της δοκιμασίας. {πηγή}


Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.


Did you like this? Share it: