Όλα είναι έτοιμα για την τριήμερη Διεθνή Συνέλευση Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά

Μ’ αρέσει που άνθρωποι από το εξωτερικό έχουν τη δυνατότητα να δουν τι ακριβώς γίνεται στην Ελλάδα αυτή την ώρα. Λίγο πριν ανοίξουν οι πόρτες της Διενούς Συνέλευσης. Επικοινωνούν, γνωρίζουν, αλλά είναι πραγματικά μεγάλο προνόμιο να μπορείς να βλέπεις και εικόνες από τον αγώνα που δίνουν αδελφοί, προκειμένου όλα να πάνε καλά. Θα είδατε, φαντάζομαι, την επίθεση της Βαβυλώνας με την εγκύκλιο που διαβάστηκε σε όλους τους ναούς την προηγούμενη Κυριακή. Η καλύτερη απάντηση είναι αυτός ο λαός του Ιεχωβά που δουλεύει πραγματικά για την επιτυχία του Λόγου του.

Χθεσινή επίσης φωτογραφία από τι διεθνές αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» στην Αθήνα, όπου καθημερινά καταφθάνουν εκατοντάδες αδελφοί από ολόκληρο τον κόσμο, προκειμένου να παραβρεθούν στη Διεθνή Συνέλευση των Μαρτύρων του Ιεχωβά. Τους υποδέχονται αδελφοί Χριστιανοί Μάρτυρες του Ιεχωβά για να τους μεταφέρουν στα ξενοδοχεία που πρόκειται να καταλύσουν… Αυτές τις μέρες δεν υπάρχει κανένα αξιόλογο ξενοδοχείο με άδεια δωμάτια στην Αθήνα… Όμως το αεροδρόμιο αξίζει μιας ιδιαίτερης προβολής και θα την έχουμε αύριο… Αναμείνατε…

Δέκα χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας είναι επιτέλους πεντακάθαρο, έτοιμο να υποδεχθεί περισσότερους από 50.000 Μάρτυρες του Ιεχωβά, από 51 χώρες, οι οποίοι αναμένεται να παραβρεθούν το τριήμερο 27-29 Ιουνίου 2014 στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να παρακολουθήσουν τη φετινή Διεθνή Συνέλευση με θέμα, «Να Επιζητείτε Πρώτα τη Βασιλεία του Θεού!»

Ένα πολύχρωμο ανθρώπινο μελίσσι από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία, τη Γερμανία, την Ουκρανία, την Κροατία, τη Ρουμανία, την Τουρκία, τη Νότια Κορέα, την Kίνα, το Μεξικό, τη Νικαράγουα, το Περού, την Ονδούρα, τη Νότιο Αφρική, την Κένυα, θα κατακλύσουν τις κερκίδες του ΟΑΚΑ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ το πρόγραμμα που θα εκφωνηθεί σε 4 γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά, Αλβανικά, Ρώσικα) καθώς και με μετάφραση σε αρκετές άλλες περιλαμβανομένης της Νοηματικής, θα αρχίζει καθημερινά στις 9.20 το πρωί. Την Παρασκευή και το Σάββατο θα τελειώσει στις 4.55 μ.μ., ενώ την Κυριακή θα ολοκληρωθεί στις 3.50 μ.μ.

Χιλιάδες εθελοντές Μάρτυρες του Ιεχωβά, με εύτακτο και οργανωμένο τρόπο, καθάρισαν και περιποιήθηκαν τις κερκίδες και τους χώρους του Ολυμπιακού Σταδίου, ώστε να είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους χιλιάδες προσκεκλημένους, οι οποίοι άρχισαν να καταφθάνουν από τα τέσσερα σημεία του πλανήτη, δίνοντας μια άλλη όψη στην πρωτεύουσα.

Πάνω από 100 ξενοδοχεία, μεταξύ αυτών και όλων των μεγάλων ξενοδοχείων των Αθηνών είναι “κλεισμένα” και φιλοξενούν τους ξένους και Έλληνες εκπροσώπους. Επισκέψεις σε Αρχαιολογικούς χώρους και εκδηλώσεις σε διάφορα μέρη της Αττικής, θα δώσουν μια ξεχωριστή νότα στην πόλη μας.

http://www.thrapsaniotis.gr


Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.


Did you like this? Share it: