100% πληρότητα των Ξενοδοχείων έφεραν στην Αθήνα οι Μάρτυρες του Ιεχωβά.

Για άλλο ένα θετικό παρεπόμενο είναι ευτυχείς οι Χριστιανοί Μάρτυρες του Ιεχωβά στην Ελλάδα καθώς είναι η δεύτερη πόλη στην Ευρώπη μετά την Λούρδη της Γαλλίας που εξαιτίας ενός θρησκευτικού γεγονότος συμφώνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Αθήνας -Αττικής (ΕΞΑΑ) Αλέξανδρο Βασιλικό κατάφεραν να γεμίσουν στο πλήρες όλα τα ξενοδοχεία της Αθήνας κάτι που έχει να δει η πρωτεύουσα 10 χρόνια από τους Ολυμπιακούς αγώνες!

Μάλιστα, σήμερα Πέμπτη, τα ξενοδοχεία της Αθήνας είναι γεμάτα, απόρροια ενός μεγάλου συνεδρίου των Μαρτύρων του Ιεχωβά, με χιλιάδες συνέδρους όπως αναφέρει ο κος Βασιλικός.

Όπως σημειώνει ο κ. Βασιλικός, πληρότητες 100% για έναν αστικό τουριστικό προορισμό είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθούν καθόλη τη διάρκεια της περιόδου, παρά μόνο σε κάποιες ημέρες του έτους.

Αυτό, όπως αναφέρει ο κ. Βασιλικός, το επιτυγχάνει μια πόλη της Γαλλίας, η Λούρδη στα γαλλικά Πυρηναία, γνωστή για το θρησκευτικό της στίγμα στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη.


Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.


Did you like this? Share it: