100 Χρόνια Βασιλείας—Πώς σας Επηρεάζουν;

«Μεγάλα και θαυμαστά είναι τα έργα σου, Ιεχωβά Θεέ, . . . Βασιλιά της αιωνιότητας».—ΑΠΟΚ. 15:3.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ;

Πώς έγινε Βασιλιάς ο Ιεχωβά το 1914, και ποια ήταν μερικά από τα πρώτα επιτεύγματα της Βασιλείας;

Πώς έχει χρησιμοποιήσει ο Ιησούς τη Μεσσιανική Βασιλεία για να εξαγνίσει, να εκπαιδεύσει και να οργανώσει τους όσιους υπηκόους του Θεού στη γη;

Πότε θα απαντηθεί πλήρως η προσευχή μας «ας έρθει η βασιλεία σου», και τι θα σημάνει αυτό;

ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ βουνό κοντά στην Καπερναούμ την άνοιξη του 31 Κ.Χ., ο Ιησούς Χριστός δίδαξε τους ακολούθους του να προσεύχονται: «Ας έρθει η βασιλεία σου». (Ματθ. 6:10) Σήμερα, πολλοί αμφιβάλλουν αν θα έρθει ποτέ αυτή η Βασιλεία. Εμείς όμως είμαστε βέβαιοι ότι οι ειλικρινείς προσευχές μας για τον ερχομό της Βασιλείας του Θεού θα απαντηθούν.

Ο Ιεχωβά θα χρησιμοποιήσει τη Βασιλεία για να ενοποιήσει την οικογένειά του στον ουρανό και στη γη. Αυτός ο θεϊκός σκοπός θα εκπληρωθεί. (Ησ. 55:10, 11) Στην πραγματικότητα, ο Ιεχωβά έχει ήδη γίνει Βασιλιάς στην εποχή μας! Τα συναρπαστικά γεγονότα των τελευταίων 100 χρόνων το αποδεικνύουν αυτό. Ο Θεός επιτελεί μεγάλα και θαυμαστά έργα για εκατομμύρια όσιους υπηκόους. (Ζαχ. 14:9· Αποκ. 15:3) Ωστόσο, το ότι ο Ιεχωβά έχει ήδη γίνει Βασιλιάς δεν είναι το ίδιο με τον ερχομό της Βασιλείας του Θεού για τον οποίο μας δίδαξε ο Ιησούς να προσευχόμαστε. Πώς διαφέρουν αυτά τα δύο πράγματα, και πώς μας επηρεάζουν;

διαβάστε εδώ την συνέχεια αυτού του θαυμάσιου άρθρου

Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.

Did you like this? Share it: