Τα νέα των αδελφών μας από τις Φιλιππίνες

Ένα γκρουπ εθελοντών γιατρών αδελφών μας από την Μανίλα (πρωτεύουσα των Φιλιππίνων) έφυγε από την Τρίτη μαζί με 200 κιλά ιατρικές προμήθειες και αντιβιοτικά για να βοηθήσουν τις περιοχές που έπληξε ο τυφώνας Γιολάντα.

Μέχρι στιγμής υπάρχει ένας ανεπιβεβαίωτος αριθμός 34 αδελφών μας που έχουν χάσει την ζωή τους αλλά ακόμα αγνοούνται αρκετοί. Δυστυχώς τα 26 άτομα που πέθαναν ήταν μέσα σε μία Αίθουσα Βασιλείας στην περιοχή Tacloban όταν ήρθε ο τυφώνας και την σάρωσε.

Η κατάσταση είναι χαοτική αυτή την στιγμή στην περιοχή αυτή και ζητάνε ένθερμα οι αδελφοί να τους θυμόμαστε στις προσευχές μας. Υπάρχει συγκεκριμένο blog στο ίντερνετ που ανανεώνεται συνεχώς με τα νέα που μας μεταφέρουν οι αδελφοί μας από εκεί. Όσο δε για την ιατρική βοήθεια που προσφέρουν οι αδελφοί μας δεν υπάρχει καλύτερη “διαφήμιση” από την ίδια την αναφορά που έκανε το CNN για τους εθελοντές γιατρούς αδελφούς μας…


Το υλικό που σας παρουσιάζουμε σε αυτή την σελίδα είναι επιλεγμένο από τον επίσημο ιστότοπο των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά τον οποίο και σας προτρέπουμε να επισκέπτεστε τακτικά για την ποιότητα στην υλη που τον διακρίνει!

This is not the official website of Jehovah’s Witnesses jw.org is the official website of Jehovah's Witnesses and is the authoritative website about our beliefs, teachings, & activities.


Did you like this? Share it: